УСЛУГИ

Видео заснемане

FullHD или 4K заснемане с професионална техника и стабилизираща система Ronin SC.

Монтаж

Модернизирана обработка със съвременни програми. Редакция на цветове, добавяне на ефекти и музика.

Дрон заснемане

Висококачествено FullHD или 4К заснемане от въздуха с DJI Phantom 4 Pro.

Заснемане на

Сватбено тържество

Един СПОМЕН, който пуснат дори след 50 години, ще показва искрата в очите ви... треперещите от вълнение длани, сплетени в името на любовта... емоцията на развълнуваните приятели и роднини!

Реклама

Имате нужда от една модерна, различна и иновативна реклама? Независимо дали произвеждате даден продукт, ръководите хотел, ресторант, нощен клуб или пък желаете корпоративно видео, заедно можем да осъществим този проект!

Филм

Игрален, късометражен, документален, биографичен, та дори и сериал... Това е възхода на всеки един оператор или монтажист. Там създаваш изкуство, на което хиляди хора се радват, смеят, страхуват, плачат. Ако познавате добри актьори и имате отличен сценарист, заедно можем да сътворим нещо уникално!

Свето кръщение

Най-скъпото и ценно нещо на този свят са децата ни! Обичам да снимам невинните им очи, безгрижният им, изпълнен с радости свят, сиянието на родителите, виждащи как малкото им съкровище пораства!

Абитуриентски бал

Иии кой казааа... Едноо... Двее... Омръзнало ли ви е от еднотипни, нискокачествени и скучни неща? Не предпочитате ли, като гледате видеото след 30 години да изпитвате същата енергия и жажда за купон?

Музикални клипове

Направили сте страхотна песен, но и липсва презентация? Какво ще кажете за кадри, танцуващи с динамиката на музиката? За ефекти, впиващи се в човешкия мозък? Нека създадем продукт, който зрителите ще искат да гледат отново и отново!

За цени, запитвания, поръчки или резервации може да се свържете с мен на посочените в контакти – телефон, фейсбук страница или имейл.