МОЯТА ИСТОРИЯ

НАКРАТКО

Да намериш себе си...

Всеки човек се ражда с призвание… Проблемът е, че много разсеяни от модерния и забързан свят хора, са се капсуловали в примката на ежедневието, пуснали са се по течението и губят времето си, сякаш е преоценена стока… Напротив! Именно това е най-скъпото! Ако използват, дори 50% от това време, за да потърсят своето призвание, ще получат удовлетворение за цял живот. 

Сега за мен… Изгубил съм много време! Безсънни вечери, пропилени в компютърни игри, безсмислено прелистване на шарените, пълни с лицемерие и простащина страници на социалните мрежи.. Но най-накрая реших, че трябва да го използвам, за нещо много по-ползотворно. Започнах с разучаването на монтажната програма… Господ да благослови създателите на „YouTube“ и хилядите влогъри, споделящи уроци и техники за всеки един занаят. Първите ми „клиенти“ бяха роднини, приятели, познати с желания – непосилни за тогавашните ми възможности. Упорито търсих начина и алгоритъма  да превърна техните снимки в едно, на пръв поглед, просто видео. Успявах! Похвалите и насърчаванията „Ти можеш!“ нарастваха. В мен се породи желанието да СЪЗДАВАМ! Снимах с телефон, а кадрите бяха „убийствени“. Под убийствени, визирам факта, че ако ги бяхте гледали, можеше да си умрете от смях! 

Малко по-късно започнах стаж, довел до предложение за работа в една от местните медии. Благодарен съм за възможността, която ми предоставиха и за натрупания през тези 2 години, опит. След известно време обаче, репортажите и  политическите „откровения“ ми идваха в повече. Всички знаем, че положението в страната въобще не е цветущо и когато слушаш за това всеки ден по 8 часа, в теб се поражда перманентен гняв, главоболие и негативизъм. Знаех, че да напусна беше правилното решение, въпреки любовта към екипа и положителните страни. 

Моят проект...

Мечтаех и вярвах, че един ден ще създам проект, от който ще излизат само красиви, различни и уникални видеа. Толкова силно го желаех, че амбицията ми нарастваше с всяка изминала минута. Скъпи читатели, твърдението – „Няма невъзможни неща!“ е изключително вярно. Аз успях! Снабдих се с всичко необходимо да създавам изкуството, от което душата ми имаше нужда. Осъществих мечтата си! Ако правиш нещата с ясна мисъл, цел, желание, любов и страст, ще бъдеш възнаграден не само материално, а и душевно! Никога не съм си казвал, че съм майстор в това, което правя, а и не трябва! Именно собствената ми критика и стремежът към по-добро, спомагат за градацията! 

Трябва ви млад, иновативен, креативен и различно мислещ човек? За мен ще бъде удоволствие да работим заедно! 

автор:
Николай Нанов

За цени, запитвания, поръчки или резервации може да се свържете с мен на посочените в контакти телефон, фейсбук страница или имейл.